Elaboració totalment artesanal. Maceren durant 40 dies, nous verdes, espècies, vint-i-vuit plantes medicinals i aromàtiques que creixen de forma natural per els voltants de Bruguera. La nostra Ratafia a ser presentada al London Spirit Competition i vàrem aconseguir medalla de bronze. PRODUCTE DEL RIPOLLÉS.15€66 KmRatafia Moliné
quant necessites?
q.tà:
RATAFIA DE BELLMUNT MINA DE MAGNOLIES 28% VOL 0,70L
Ratafia típica de Bellmunt del Priorat de Magnolias. La ratafia Mina s'elabora a la població Bellmunt del Priorat. La particularitat d'aquesta ratafia és que està feta amb pètals de magnòlia, partint d'una recepta no escrita que ha anat passant de generació en generació, que ja només coneixien tres ancianes del poble i que el celler PrioratLab n'ha recuperat seguint les indicacions. En aquesta zona i altres pobles veïns pels voltants de la serralada del Montsant, s'utilitza molt la flor de magnòlia per elaborar licors. Els pètals frescos de la flor de magnòlia es deixen macerar en aiguardents durant 40 dies, juntament amb altres plantes balsàmiques, flors de saüc i de taronger, espècies, nous verds i sucre. Aquesta combinació macera en damajuanes al sol al pati del celler per posteriorment fer el cupatge i envellir en fusta de roure. Color coure clar, brillant, amb reflexes daurats. Aromes fresques, florals i cítriques. A la boca fresca, balsàmica, suau, notes cítriques, d'anís i tocs amargs procedents de les nous verdes. Ampolla de 70 cl. Graduació alcohòlica: 28º13.90136 KmPriorat B&D Lab