Veinat sant miquel de pineda, 18, 17174 Sant Feliu de Pallerols, Girona
IOGURT ECO NATURAL DE VACA
És un iogurt fet com el d'abans, tant per la textura com pel gust. Qui no ho hagi provat, recomanem que ho faci. Flonge, fresc i suau, i amb molt poca acidesa. Llet pasteuritzada de vaca i ferments làctics. Llet pasteuritzada de vaca. Caducitat: 28 dies 2,40 euro
quant necessites?
q.tà:
IOGURT ECO GREC DE VACA
És un iogurt fet com el d'abans, amb més cos que el natural, molt cremós i de textura espessa. Flonge, fresc i suau, i amb molt poca acidesa. Llet pasteuritzada de vaca i ferments làctics. Llet pasteuritzada de vaca. Caducitat: 28 dies 2,40 euro
quant necessites?
q.tà:
FORMATGE ECO MADURAT DE VACA
És un formatge recuperat en 1982 de la comarca de la Garrotxa on es van començar a elaborar formatges basats en la tradició camperola de fer formatge a casa. De textura flonja, un salat lleuger i que dona com a resultat un formatge suau i mengívol, agradable per a molts amants del formatge Mínim de 30 dies amb un màxim de 40 dies Llet pasteuritzada de vaca , clorur, quall, ferments làctics i sal Pasta semi-dura, premsada, crosta natural Llet pasteuritzada de vaca 6,60 euro
quant necessites?
q.tà:
MATÓ ECO DE VACA
Postres amb molta història, des del segle XIX que s'elabora aquest producte. Molts restaurants el serveixen amb mel Suau i compacte, i de gust molt refinat Llet pasteuritzada de vaca i clorur Llet pasteuritzada de vaca Caducitat: 8 dies 2,02 euro
quant necessites?
q.tà:
RECUIT ECO DE VACA
Postre amb molta història, des del segle XIX que s'elabora aquest producte. Suau i esponjosa, i de gust molt fi Llet pasteuritzada de vaca i clorur Llet pasteuritzada de vaca Caducitat: 8 dies 2,02 euro
quant necessites?
q.tà:
IOGURT NATURAL DE CABRA
La història ens diu que els iogurts de cabra sempre s'han relacionat amb acidesa, i que cabregen. El nostre, de gust molt suau i un punt de dolçor, no té res a veure. Suau i molt cremós amb poca acidesa. Llet pasteuritzada de cabra i ferments làctics. Llet pasteuritzada de cabra. Caducitat: 28 dies 2,70 euro
quant necessites?
q.tà:
FORMATGE MADURAT DE CABRA
És un formatge recuperat al1982 de la comarca de la Garrotxa on es van començar a elaborar formatges basats en la tradició pagesa de fer formatge a casa. De textura flonja, un salat lleuger i que dona com a resultat un formatge suau i mengívol, agradable per a molts amants del formatge Mínim de 30 dies amb un màxim de 40 dies Llet pasteuritzada de vaca , clorur, quall, ferments làctics i sal Pasta semi-dura, premsada, crosta natural 8,76 euro
quant necessites?
q.tà:
LLET ECO DE VACA
2,60 euro
quant necessites?
q.tà:
IOGURT DESNATAT DE CABRA
La història ens diu que els iogurts de cabra sempre s'han relacionat amb acidesa, i que cabregen. El nostre, de gust molt suau i un punt de dolçor, no té res a veure. 2,70 euro
quant necessites?
q.tà:
IOGURT ECO DESNATAT DE VACA
2,40 euro
quant necessites?
q.tà:
IOGURT ECO BIFIDUS DE VACA
3,60 euro
quant necessites?
q.tà:
FORMATGE CURAT DE VACA AMB OLI
15,36 euro
quant necessites?
q.tà:
FORMATGE TENDRE DE CABRA
7,35 euro
quant necessites?
q.tà:
FORMATGE MADURAT DE CABRA AMB PEBRE NEGRE
És un formatge recuperat al 1982 de la comarca de la Garrotxa on es van començar a elaborar formatges basats en la tradició pagesa de fer formatge a casa 7,73 euro
quant necessites?
q.tà:
FORMATGE MADURAT DE CABRA AMB PEBRE VERMELL
És un formatge recuperat al 1982 de la comarca de la Garrotxa on es van començar a elaborar formatges basats en la tradició pagesa de fer formatge a casa 7,73 euro
quant necessites?
q.tà:
FORMATGE MADURAT DE CABRA AMB FINES HERBES
És un formatge recuperat al 1982 de la comarca de la Garrotxa on es van començar a elaborar formatges basats en la tradició pagesa de fer formatge a casa 7,73 euro
quant necessites?
q.tà:
FORMATGE MADURAT DE CABRA AMB ROMANÍ
És un formatge recuperat al 1982 de la comarca de la Garrotxa on es van començar a elaborar formatges basats en la tradició pagesa de fer formatge a casa 7,73 euro
quant necessites?
q.tà:
FORMATGE CURAT DE CABRA
8,93 euro
quant necessites?
q.tà:
FORMATGE (SOLIDARI ) CORONAT DE VACA 450g
6,49 euro
quant necessites?
q.tà:
POT FORMATGE CREMÓS DE CABRA 260G
3,44 euro
quant necessites?
q.tà:
SUÍS DE VACA NATURAL 260G
2,70 euro
quant necessites?
q.tà:
SUÍS DE VACA AMB MADUIXA 260G
2,94 euro
quant necessites?
q.tà:
FORMATGE DE VACA RATLLAT
2,98 euro
quant necessites?
q.tà:
IOGURT NATURAL D'OVELLA
2,84 euro
quant necessites?
q.tà:
IOGURT DESNATAT D'OVELLA
2,84 euro
quant necessites?
q.tà:
IOGURT GREC D'OVELLA
2,84 euro
quant necessites?
q.tà:
POT FORMATGE CREMÓS DE CABRA AMB FINES HERBES 260G
3,49 euro
quant necessites?
q.tà:
POT FORMATGE CREMÓS DE CABRA AMB PEBRE NEGRE 260G
3,49 euro
quant necessites?
q.tà:
SUÍS DE VACA AMB LLIMONA 260G
2,94 euro
quant necessites?
q.tà:
FORMATGE ORFEU DE CABRA AMB TROMPETES DE LA MORT 200G
5,34 euro
quant necessites?
q.tà:
Pastís de formatge
NOVETAT!9,95 €
quant necessites?
q.tà:
IOGURT ECO NATURAL DE VACA
És un iogurt fet com el d'abans, tant per la textura com pel gust. Qui no ho hagi provat, recomanem que ho faci. Flonge, fresc i suau, i amb molt poca acidesa. Llet pasteuritzada de vaca i ferments làctics. Llet pasteuritzada de vaca. Caducitat: 28 dies 2,40 euro
quant necessites?
q.tà:
IOGURT ECO GREC DE VACA
És un iogurt fet com el d'abans, amb més cos que el natural, molt cremós i de textura espessa. Flonge, fresc i suau, i amb molt poca acidesa. Llet pasteuritzada de vaca i ferments làctics. Llet pasteuritzada de vaca. Caducitat: 28 dies 2,40 euro
quant necessites?
q.tà:
IOGURT NATURAL DE CABRA
La història ens diu que els iogurts de cabra sempre s'han relacionat amb acidesa, i que cabregen. El nostre, de gust molt suau i un punt de dolçor, no té res a veure. Suau i molt cremós amb poca acidesa. Llet pasteuritzada de cabra i ferments làctics. Llet pasteuritzada de cabra. Caducitat: 28 dies 2,70 euro
quant necessites?
q.tà:
IOGURT DESNATAT DE CABRA
La història ens diu que els iogurts de cabra sempre s'han relacionat amb acidesa, i que cabregen. El nostre, de gust molt suau i un punt de dolçor, no té res a veure. 2,70 euro
quant necessites?
q.tà:
IOGURT ECO DESNATAT DE VACA
2,40 euro
quant necessites?
q.tà:
IOGURT ECO BIFIDUS DE VACA
3,60 euro
quant necessites?
q.tà:
SUÍS DE VACA NATURAL 260G
2,70 euro
quant necessites?
q.tà:
SUÍS DE VACA AMB MADUIXA 260G
2,94 euro
quant necessites?
q.tà:
IOGURT NATURAL D'OVELLA
2,84 euro
quant necessites?
q.tà:
IOGURT DESNATAT D'OVELLA
2,84 euro
quant necessites?
q.tà:
IOGURT GREC D'OVELLA
2,84 euro
quant necessites?
q.tà:
SUÍS DE VACA AMB LLIMONA 260G
2,94 euro
quant necessites?
q.tà:
FORMATGE ECO MADURAT DE VACA
És un formatge recuperat en 1982 de la comarca de la Garrotxa on es van començar a elaborar formatges basats en la tradició camperola de fer formatge a casa. De textura flonja, un salat lleuger i que dona com a resultat un formatge suau i mengívol, agradable per a molts amants del formatge Mínim de 30 dies amb un màxim de 40 dies Llet pasteuritzada de vaca , clorur, quall, ferments làctics i sal Pasta semi-dura, premsada, crosta natural Llet pasteuritzada de vaca 6,60 euro
quant necessites?
q.tà:
FORMATGE MADURAT DE CABRA
És un formatge recuperat al1982 de la comarca de la Garrotxa on es van començar a elaborar formatges basats en la tradició pagesa de fer formatge a casa. De textura flonja, un salat lleuger i que dona com a resultat un formatge suau i mengívol, agradable per a molts amants del formatge Mínim de 30 dies amb un màxim de 40 dies Llet pasteuritzada de vaca , clorur, quall, ferments làctics i sal Pasta semi-dura, premsada, crosta natural 8,76 euro
quant necessites?
q.tà:
FORMATGE CURAT DE VACA AMB OLI
15,36 euro
quant necessites?
q.tà:
FORMATGE TENDRE DE CABRA
7,35 euro
quant necessites?
q.tà:
FORMATGE MADURAT DE CABRA AMB PEBRE NEGRE
És un formatge recuperat al 1982 de la comarca de la Garrotxa on es van començar a elaborar formatges basats en la tradició pagesa de fer formatge a casa 7,73 euro
quant necessites?
q.tà:
FORMATGE MADURAT DE CABRA AMB ROMANÍ
És un formatge recuperat al 1982 de la comarca de la Garrotxa on es van començar a elaborar formatges basats en la tradició pagesa de fer formatge a casa 7,73 euro
quant necessites?
q.tà:
FORMATGE CURAT DE CABRA
8,93 euro
quant necessites?
q.tà:
FORMATGE (SOLIDARI ) CORONAT DE VACA 450g
6,49 euro
quant necessites?
q.tà:
POT FORMATGE CREMÓS DE CABRA 260G
3,44 euro
quant necessites?
q.tà:
FORMATGE DE VACA RATLLAT
2,98 euro
quant necessites?
q.tà:
POT FORMATGE CREMÓS DE CABRA AMB FINES HERBES 260G
3,49 euro
quant necessites?
q.tà:
POT FORMATGE CREMÓS DE CABRA AMB PEBRE NEGRE 260G
3,49 euro
quant necessites?
q.tà:
FORMATGE ORFEU DE CABRA AMB TROMPETES DE LA MORT 200G
5,34 euro
quant necessites?
q.tà:
Veinat sant miquel de pineda, 18, 17174 Sant Feliu de Pallerols, Girona
Emili Domènech Tort, fill de Gràcia (Barcelona) Estudis fins a COU i primer curs de Perit Agrícola. Als 16 anys vaig començar a fer pràctiques en una granja de l'Empordà, va ser el meu primer contacte amb la ramaderia i l'agricultura. A partir d'aleshores, cada estiu vaig estar treballant en diferents granges com a aprenentatge. Els meus pares són industrials de sobres de cartes. Som cinc germans.
Mas Claperol ve de família. Jo hi vaig arribar l'any 1982. Primer hi vaig posar 60 cabres amb un soci, i quan el soci se'n va anar, vaig continuar fins a tenir 125 cabres. Estava sol i feia formatges frescos i els anava a vendre a Olot i a altres pobles.
Més endavaEmili Domènech Tort, fill de Gràcia (Barcelona) Estudis fins a COU i primer curs de Perit Agrícola. Als 16 anys vaig començar a fer pràctiques en una granja de l'Empordà, va ser el meu primer contacte amb la ramaderia i l'agricultura. A partir d'aleshores, cada estiu vaig estar treballant en diferents granges com a aprenentatge. Els meus pares són industrials de sobres de cartes. Som cinc germans.
Mas Claperol ve de família. Jo hi vaig arribar l'any 1982. Primer hi vaig posar 60 cabres amb un soci, i quan el soci se'n va anar, vaig continuar fins a tenir 125 cabres. Estava sol i feia formatges frescos i els anava a vendre a Olot i a altres pobles.
Més endavant, al 1985, la Mercè va venir a viure i a treballar amb mi. El 1988 vam tenir dos fills, el Jordi i l'Oriol, i ens vam vendre les cabres. El 1992 vam començar a comprar llet ecològica d'un agricultor de Girona. Més tard, el 1995, va ser quan vam començar a sortir per la televisió i els diaris com els primers productors de formatge amb aval ecològic. Després de diversos problemes vam decidir comprar vaques. Aquest va ser el començament de l'apadrinament. Primer van ser vuit vaques, després set vaques i finalment quatre vaques més. En total 19 vaques i totes amb nom.
Actualment els meus dos fills han volgut continuar el meu projecte d'elaboració de productes làctics ecològics.nt, al 1985, la Mercè va venir a viure i a treballar amb mi. El 1988 vam tenir dos fills, el Jordi i l'Oriol, i ens vam vendre les cabres. El 1992 vam començar a comprar llet ecològica d'un agricultor de Girona. Més tard, el 1995, va ser quan vam començar a sortir per la televisió i els diaris com els primers productors de formatge amb aval ecològic. Després de diversos problemes vam decidir comprar vaques. Aquest va ser el començament de l'apadrinament. Primer van ser vuit vaques, després set vaques i finalment quatre vaques més. En total 19 vaques i totes amb nom.
Actualment els meus dos fills han volgut continuar el meu projecte d'elaboració de productes làctics ecològics.