Brut Nature resultant del cupatge de Macabeu, Xarel·lo, Parellada i Subirat Parent. Treball conjunt del Xarel·lo i Parellada. A banda el Macabeu i el Subirat que prové de la fermentació en castanyer. Un cop realitzat el cupatge es treballa la segona fermentació dins l’ampolla durant 9 mesos a la cava del celler i a temperatura constant. En nas es poden identificar notes de fruita blanca, flors i, en boca, recorda a fruites.10€93 KmCellers Blanch
quant necessites?
q.tà:
Brut Nature Vinyater
Brut Nature resultant del cupatge de Macabeu i Vinyater. El Vinyater que és una varietat de raïm blanc recuperada de la comarca Alt Camp (de finca menor a 1 ha), antiga i amb molt poca presencia al territori. Un cop realitzat el cupatge es treballa la segona fermentació dins l’ampolla durant 9 mesos a la cava del celler i a temperatura constant. Aromes de fruita blanca i flors, tornant-se en boca molt golós i interessant amb un gust que ens recorda les ametlles tendres que es conreen a la zona.12,50€93 KmCellers Blanch
Elaborat a les costes de l?Ordal per Albet i Noya, pioner en la producció de viticultura ecològica. Varietats Chardonnay, Xarel·lo i Parellada. Vinificació: fermentació de 26 dies a 15ºC, 2ª fermentació de 35 dies a 16ºC, clarificació a la mateixa ampolla, envelliment en rima 30 mesos. 12% alcohol en volum. Servir a 6ºC.
Productor: Albet i Noya. Certificat d?agricultura ecològica CCPAE. Elaborat a les costes de l?Ordal per Albet i Noya, pioner en la producció de viticultura ecològica. Varietats Chardonnay, Xarel·lo i Parellada. Vinificació: fermentació de 26 dies a 15ºC, 2ª fermentació de 35 dies a 16ºC, clarificació a la mateixa ampolla, envelliment en rima 30 mesos. 12% alcohol en volum. Servir a 6ºC.
Productor: Albet i Noya. Certificat d?agricultura ecològica CCPAE. 15,15 euro per unitat
Impostos inclosos29 KmEcoalimentaria